Equip


L'equip que forma part dels nostres Espais Familiars de Colors el composen les persones següents

  • Vicenta Conde, pedagoga i psicòloga, és la coordinadora dels Espais Familiars de Colors. Va importar la idea de Barcelona i ha aconseguit vore nàixer i créixer al seu poble un projecte llargament desitjat.
  • Berta Barberà és la psicòloga de l’Ajuntament d'Almassora i la responsable del Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i a la Infància SEAFI. Acudeix amb regularitat a Caixa dels Colors i amb la seua experiència i saviesa s’ha convertit en un referent indispensable per a tot l’equip.
  • Nuria Poletti, psicòloga i Màster en Direcció de Comunicació, responsable de comunicació dels Espais Familiars de Colors, Belén Pascual, educadora social i Màster en Intervenció i Mediació Familiar, Joana Armero, psicòloga i Màster d' Intervenció i Mediació Familiar i M. Isabel Molina, tècnica superior en Educació Infantil, que acompanyen les famílies i les seues criatures.
  • Blanca Guerola, psicòloga de l'Ajuntament de Borriol i la responsable del Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i a la Infància SEAFI que participa en l'assessorament de les famílies a Castell de Colors.

Conservem la col.laboració amb Lina Puig, pedagoga, i Ana Vicent psicòloga, professionals de l'ADI de l'Ajuntament de Burriana.

Aquestes professionals formen un equip amb gran capacitat de treball que fa dels Espais Familiars de Colors un lloc de convivència agradable, capaç d’escoltar i de comprendre a cada família, sense jutjar. Són un equip amb iniciativa i tendresa en el tracte amb xiquets i xiquetes i amb una capacitat d’interrelació òptima.