Equip


L'equip que forma part del nostre espai familiar el composen les persones següents

  • Vicenta Conde, pedagoga i psicòloga, és la coordinadora de l’Espai Familiar. Va importar la idea de Barcelona i ha aconseguit vore nàixer i créixer al seu poble un projecte llargament desitjat.
  • Berta Barberà és la psicòloga de l’Ajuntament d'Almassora i la responsable del Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i a la Infància SEAFI. Acudeix amb regularitat a la Caixa dels Colors i amb la seua experiència i saviesa s’ha convertit en un referent indispensable per a tot l’equip.
  • Belén Pascual, educadora social i Màster d' Intervenció i Mediació Familiar, Joana Armero, psicòloga i Màster d' Intervenció i Mediació Familiar, que atenen les famílies i els infants, M. Isabel Molina Camarena, tècnnica superior en Educacuó Infantil.
  • Ana Guerola, psicòloga de l'Ajuntament de Borriol i la responsable del Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i a la Infància SEAFI.
  • Lina Puig, pedagoga, i Ana Vicent psicòloga, són les professionals de l'ADI de l'Ajuntament de Burriana que realitzen l'assessorament psicopedagògic amb les famílies a l' Espai Familiar de Burriana.
  • Tania Solsona i Luisa Ortega, psicologues del SEAFI de Castelló, assesoren a les families en l'Espai de Castelló.

Aquestes professionals formen un equip amb gran capacitat de treball que fa de l'espai familiar un lloc de convivència agradable, capaç d’escoltar i de comprendre a cada família, sense jutjar. Són un equip amb iniciativa i tendresa en el tracte amb xiquets i xiquetes i amb una capacitat d’interrelació òptima.